Societatea Civilă de Avocați Ionescu & Novac:

Tradiție și inovație în lumea juridică

Înființată în 2011, în cadrul Baroului Mureș, Societatea Civilă de Avocați Ionescu & Novac este un parteneriat juridic puternic. Coordonată de doi avocați definitivi de prestigiu, asociații Ionescu Marius Flaviu și Novac Laura Adina, această societate reprezintă o alegere sigură pentru cei care au nevoie de asistență juridică de încredere. Echipa noastră este completată de avocați stagiari și colaboratori, cu care lucrăm strâns pentru a vă oferi servicii legale de cea mai înaltă calitate.

O abordare empatică și eficientă

Misiunea noastră transcende simpla consultanță juridică. Ne dedicăm să ajutăm clienții să navigheze labirintul legal, oferind claritate și soluții personalizate. În colaborare strânsă cu clienții noștri, identificăm soluții eficiente și rentabile, reducând astfel costurile asociate serviciilor juridice.

Excelență în servicii juridice

Caracterizați prin rapiditate și eficiență, ne distingem în gestionarea procedurilor judiciare și extrajudiciare.

Oferim consultanță individuală de înalt calibru juridic, consolidându-ne astfel reputația în domeniu.

Un spectru amplu de expertiză

Serviciile noastre sunt diverse și adaptate nevoilor complexe ale societății moderne. Indiferent că este vorba de persoane fizice sau juridice, oferim consultanță, asistare și reprezentare în fața instanțelor și a diferitelor instituții ale statului. Expertiza noastră se extinde de la dreptul civil și comercial, până la domenii inovative precum dreptul IT & comunicații.

Avocat Ionescu Marius Flaviu

Avocat Ionescu Marius Flaviu

Profesionalism, dedicare și expertiză

Avocatul asociat al societății noastre, Ionescu Marius Flaviu, este o prezență respectată în Baroul Mureș încă din 2004, iar în calitate de avocat asociat și coordonator al SCA Ionescu & Novac, aduce în portofoliul său de expertiză în domeniul juridic mai bine de 25 de ani de practică profesională, dintre care nu mai puțin de 19 ani au fost dedicați cu pasiune avocaturii.

Expertiză integrală în drept

Experiența sa vastă se întinde asupra unui spectru variat de domenii, incluzând drept civil, drept penal, drept comercial, dreptul muncii și negociere în litigii de muncă, dreptul afacerilor și domeniul IT, dreptul familiei, dreptul administrativ-fiscal și contencios. Cu o astfel de experiență, Avocat Ionescu Marius Flaviu se află în poziția ideală pentru a oferi soluții legale complete și eficiente pentru toate nevoile dvs.

Un partener juridic de încredere

Cu o reputație construită pe rezultate de excepție, Avocat Ionescu Marius Flaviu a obținut cu succes reprezentarea atât a persoanelor fizice, cât și a persoanelor juridice în fața instanțelor de judecată, parchetelor, instituțiilor publice centrale și locale, precum și a altor autorități publice și entități private. Acest traseu de reușite îi confirmă angajamentul față de clienți și abilitatea de a oferi soluții legale de înaltă calitate.

Cu Avocat Ionescu Marius Flaviu, aveți un partener de încredere care înțelege complexitatea legii și se angajează să vă apere interesele cu pasiune, experiență și profesionalism.

Contact

Dacă sunteți în căutarea unui avocat cu o experiență extinsă și competență în domeniul dreptului administrativ-fiscal sau alt domeniu legal, contactați-l pe avocatul Ionescu Marius Flaviu pentru o consultanță specializată și soluții eficiente.

 

Flaviu Ionescu

Membru al Baroului Mureș

Avocat Asociat și Coordonator, SCA Ionescu & Novac

Email: avocat_fionescu@yahoo.com

Telefon: +40744934137

Avocat Novac Laura Adina

Experiență și competență juridică

Avocat Novac Laura Adina este o prezență remarcabilă în lumea juridică, membru al Baroului Mureș din 2013, și un avocat asociat de prestigiu, coordonator al SCA Ionescu & Novac.

O evoluție excepțională

Înainte de a păși în lumea avocaturii, Avocat Novac Laura Adina a strălucit în domenii variate, acoperind resurse umane, marketing și management în vânzări, cu o experiență remarcabilă de 8 ani, atât în țară, cât și în străinătate. Această experiență vastă în alte sfere de activitate adaugă o perspectivă unică și o abordare holistică asupra problemelor legale.

Expertiză juridică solidă

Pe parcursul ultimilor 10 ani, Avocat Novac Laura Adina a adus valoare și soluții juridice de încredere în cadrul societății SCA Ionescu & Novac. Competența sa acoperă o gamă largă de domenii legale, inclusiv dreptul civil, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul IT & Telecomunicații și multe altele.

Cu o abordare proactivă și o viziune orientată spre rezolvarea problemelor, Avocat Novac Laura Adina a devenit o resursă de încredere pentru clienții săi.

Misiunea noastră

În cadrul SCA Ionescu & Novac, ne angajăm să oferim consultanță juridică de cea mai înaltă calitate și soluții eficiente. Cu ajutorul dnei Avocat Novac Laura Adina în fruntea echipei noastre, beneficiem de o combinație unică de competențe, pasiune și experiență, care ne ajută să servim interesele clienților noștri într-un mod excepțional.

Contact

Dacă sunteți în căutarea unui avocat dedicat, cu o perspectivă vastă și o abordare proactivă, contactați-o pe doamna avocat Novac Laura Adina pentru a discuta despre cum vă poate asista în soluționarea problemelor dvs. legale.

 

Laura Adina Novac

Membru al Baroului Mureș

Avocat Asociat și Coordonator, SCA Ionescu & Novac

Email: avlauranovac@gmail.com

Telefon: +40740854295