Avocat divorț - Servicii juridice profesionale în Târgu Mureș și online

Când vine vorba de procesele de divorț, aveți nevoie de un avocat de divorț de încredere pentru a vă ghida și proteja interesele. Suntem o societate civilă de avocați specializați în divorț, oferind servicii juridice de calitate atât în Târgu-Mureș, cât și online.

Valorile Societății de avocați Ionescu & Novac din Târgu Mureș

Profesionalism, empatie și dedicație

Câștigarea unui proces de divorț poate depinde de mai mulți factori, inclusiv calitățile și abilitățile avocatului specializat în divorț care reprezintă unul dintre soți. Iată câteva calități ale avocatului de divorț care pot contribui la obținerea unui rezultat favorabil într-un proces:

 • Experiență în dreptul familiei: Un avocat specializat în dreptul familiei are cunoștințe profunde în privința procedurilor de divorț și a aspectelor legale care se aplică în acest caz.
 • Empatie și înțelegere: Un avocat empatic poate ajuta clientul să treacă mai ușor prin procesul de divorț, ascultând cu atenție nevoile și preocupările acestuia și oferind sprijin emoțional.
 • Abilități de negociere: Mulțumită abilităților de negociere, avocatul poate ajuta la obținerea unui acord de divorț mai avantajos pentru client, evitând astfel un proces lung și costisitor în instanță.
 • Comunicare eficientă: Un avocat cu abilități de comunicare remarcabile poate reprezenta cu succes interesele clientului în fața instanței și poate explica cu claritate argumentele și poziția acestuia.
 • Gestionarea cu atenție a probelor și documentelor: Un avocat atent la detalii poate aduna și gestiona eficient probele și documentele necesare pentru cazul de divorț.
 • Cunoașterea legii în materia divorțului: Legile privind divorțul pot varia în funcție de jurisdicție, așa că un avocat trebuie să fie bine informat cu privire la reglementările specifice din zona în care se desfășoară cazul.
 • Creativitate și strategie: Dezvoltarea unei strategii legale creative poate ajuta avocatul să abordeze cazul într-un mod unic și să găsească soluții pentru problemele complexe care pot apărea într-un divorț.
 • Experiență în mediere: Uneori, medierea poate fi o alternativă eficientă la procesul de divorț, iar un avocat cu experiență în această abordare poate ajuta la obținerea unui acord amiabil.
 • Răbdare și calm: Procesele de divorț pot fi tensionate și emoționale, iar un avocat care rămâne calm și răbdător poate gestiona mai bine situații dificile.

Suntem pregătiți să vă susținem și să vă oferim asistența necesară în această etapă importantă a vieții dvs.

Activitățile juridice - Cum vă putem ajuta în procesul de divorț

Iată modul în care societatea noastră de avocați din Târgu Mureș va poate ajuta în procesul de divorț:

Avocat specializat în divorțuri pentru cetățenii din țară

Dacă sunteți cetățean român și doriți să divorțați de soțul sau de soția dumneavoastră, va putem oferi servicii de avocat specializat în divorțuri. Vă putem asista în toate aspectele legate de divorț.

Putem comunica prin telefon, email sau videoconferință și vă putem reprezenta prin împuternicire în fața instanței de judecată. Vă putem oferi soluții rapide și eficiente pentru a finaliza divorțul în cel mai scurt timp posibil.

Avocat divorț

Apelați la un avocat de divorț din cadrul SCA Ionescu & Novac!

Suntem gata să vă ajutăm cu profesionalism și discreție!
Avocat divorț

Avocat divorț cu copii

 • Asistare și reprezentare în instanța de judecată pentru desfacerea căsătoriei: Unul dintre cele mai importante aspecte ale divorțului este desfacerea căsătoriei în fața instanței de judecată. Oferim asistență și reprezentare juridică puternică pentru a vă asigura că totul este în regulă și că drepturile dvs. sunt protejate în această etapă crucială.
 • Stabilirea autorității părintești în cauzele cu minori: În cazurile care implică copii minori, stabilirea autorității părintești este deosebit de importantă. Este important să înțelegeți că, în primul rând, instanța va căuta să protejeze interesul superior ale copiilor și să asigure un mediu stabil și sănătos pentru dezvoltarea lor.
 • Stabilirea locuinței minorilor: Părțile, de comun acord, sau, în caz de dezacord, instanța va decide cu privire la locuința copiilor, stabilind dacă aceștia vor rămâne la domiciliul mamei, al tatălui, sau, în cazuri excepționale, la domiciliul altei persoane implicate în creșterea și educarea lor.
 • Stabilirea pensiei de întreținere: Instanța poate stabili o pensie alimentară pe care părintele cu care copilul nu locuiește în mod statornic trebuie să o plătească pentru a contribui la cheltuielile de întreținere și creștere a acestuia. Dacă este necesară stabilirea pensiei de întreținere, vă putem oferi asistență juridică în acest proces. Ne străduim să obținem acorduri echitabile și conforme cu legea.
 • Program de vizită: Un alt aspect important în cazurile cu copii este stabilirea unui program de vizită în favoarea prietenului cu care copilul nu locuiește în mod obișnuit, care să funcționeze pentru toate părțile implicate.

Avocat divorț Târgu Mureș și online

Vă oferim consultanță și reprezentare pentru a ajuta la luarea deciziilor în beneficiul copiilor dvs.

Avocat specializat în divorțuri pentru cetățenii din străinătate

Dacă sunteți cetățean român și doriți să divorțați de soțul sau de soția dumneavoastră, care este cetățean străin sau care se află în străinătate, vă putem oferi servicii de avocat specializat în divorțuri. Vă putem asista în toate aspectele legate de divorț, ținând cont de legislația și convențiile internaționale aplicabile. 

Putem comunica prin telefon, email sau videoconferință și vă putem reprezenta prin împuternicire în fața instanței de judecată. Vă putem oferi soluții adaptate situației dumneavoastră specifice ți vă putem ajuta să obțineți recunoașterea hotărârii de divorț în țara unde se afla soțul sau soția dumneavoastră.

Avocat divorț
Avocat divorț

Beneficiile serviciilor noastre de divorț

 • Experiență specializată: Cu experiența noastră în domeniul divorțului, vă oferim expertiză specializată și soluții adaptate nevoilor dvs. unice.
 • Conveniență: Serviciile noastre de divorț online vă permit să evitați deplasările și să gestionați procesul de la distanță, în funcție de programul dvs.
 • Rapiditate: Ne străduim să rezolvăm cazurile cât mai eficient posibil, pentru a vă ajuta să vă continuați viața cât mai repede.
 • Confidențialitate: Asigurăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale și detalilor cazului.
 • Economii: Serviciile noastre de divorț pot fi mai economice decât procesele de divorț tradiționale, economisindu-vă bani și timp.

Preț avocat divorț - care este onorariul pentru divorț

Onorariul avocatului pentru divorț depinde de mai mulți factori, cum ar fi: modalitatea de divorț (prin acord sau prin instanță), complexitatea cazului, durata procesului, numărul de termene, numărul și valoarea bunurilor comune etc. Societatea noastră practică prețuri competitive și transparente pentru serviciile noastre de avocat pentru divorț.

Onorariul avocatului pentru divorț este stabilit prin contract scris, în funcție de tipul și volumul serviciilor prestate. Onorariul poate fi fix sau variabil, în funcție de rezultatul obținut și nu include taxele judiciare, notariale, expertizele etc., care sunt suportate separat de client.

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de soluții profesionale pentru divorț

Ne puteți contacta folosind următoarele opțiuni:

Avocat LAURA NOVAC – tel. 0740.854.295, email: avlauranovac@gmail.com
Avocat IONESCU FLAVIU – tel. 0744.934.137, email: avocat_fionescu@yahoo.com
De asemenea, ne puteți contacta la sediul nostru din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3, ap. 1, Târgu-Mureș.
Așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră și vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Avocat divorț
Menționați datele dvs de contact pentru a putea lua legătura cu dvs.

  Acceptă GDPR: