Avocat accidente rutiere: Apărarea dvs. în momente cruciale

Bine ați venit la SCA Ionescu & Novac din Târgu Mureș, locul unde găsiți sprijin juridic specializat în cazurile de accidente rutiere. Suntem o societate de avocați dedicată apărării drepturilor dvs. și obținerii despăgubirilor pe care le meritați în urma unui accident auto. Vă oferim expertiză, experiență și angajament pentru a vă reprezenta interesele.

Avocat accidente rutiere

Despre noi

La SCA Ionescu & Novac, avem o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul accidentelor rutiere și al daunelor auto. Suntem dedicați misiunii noastre de a vă ajuta să obțineți justiția pe care o meritați în situații dificile.

Cu o reputație solidă și o experiență vastă, suntem alegerea potrivită pentru problemele dvs. legate de accidente auto.

Avocat accidente rutiere

Clienții noștri pot avea încredere că suntem alături de ei,

luptând pentru drepturile lor într-un mod etic și corect.

Calitățile unui avocat de accidente rutiere

Un avocat de accidente rutiere de succes trebuie să îndeplinească anumite calități cheie, pe care le regasim în cadrul echipei noastre:

 • Experiență în dreptul rutier – Avem o cunoaștere profundă a legislației rutiere și a procedurilor legale specifice acestui domeniu. Acest lucru ne permite să vă reprezentăm eficient și să obținem rezultate pozitive în cazurile dvs.
 • Empatie și sensibilitate – Înțelegem că trecerea printr-un accident rutier poate fi o experiență traumatizantă. Suntem aici pentru a vă oferi sprijinul emoțional necesar în timpul procesului legal.
 • Negociatori experimentați – Avem abilități puternice de negociere pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune acorduri în cazurile de despăgubiri auto, evitând astfel costurile și stresul unui proces de judecată îndelungat.
 • Hotărâre și determinare – Ne angajăm să luptăm pentru drepturile dvs. cu hotărâre și determinare, asigurându-ne că sunteți tratați corect și că obțineți despăgubirile pe care le meritați.

Valorile noastre, societate de avocați pentru accidente auto

La SCA Ionescu & Novac din Târgu Mureș, ne ghidăm activitatea după anumite valori fundamentale în ceea ce privește accidentele auto:

 • Integritate – Ne angajăm să acționăm cu onestitate și etică în toate interacțiunile noastre cu clienții noștri și cu ceilalți actori implicați în cazurile noastre.
 • Dedicare – Suntem dedicați complet succesului și satisfacției clienților noștri. Lucrăm din greu pentru a vă proteja interesele și pentru a obține rezultate pozitive.
 • Transparență – Comunicăm deschis și transparent cu clienții noștri, ținându-i la curent cu stadiul cazurilor lor și cu opțiunile disponibile.
 • Empatie – Înțelegem că fiecare caz este unic, iar clienții noștri trec prin momente dificile. Abordăm fiecare situație cu empatie și înțelegere.

Nu rămâneți singuri în fața companiilor de asigurare și a stresului cauzat de un accident rutier.

Apelați acum la SCA Ionescu & Novac pentru asistență juridică profesionistă și dedicată!

Serviciile juridice oferite pentru accidente rutiere

La SCA Ionescu & Novac, oferim o gamă largă de servicii legale pentru cazurile de accidente rutiere și daune auto, care includ:

 • Reprezentare în dosare de accidente rutiere: Vă reprezentăm în fața companiilor de asigurare sau în instanță pentru a obține despăgubirile pe care le meritați în urma unui accident auto.
 • Investigație și strângere de probe: Ne angajăm în investigații detaliate și adunăm dovezi solide pentru a susține cazul dvs.
 • Negociere cu companiile de asigurare: Negociem cu companiile de asigurare în numele dvs. pentru a obține cea mai bună despăgubire posibilă.
 • Reprezentare în cazuri de daune auto: Oferim reprezentare în cazuri de daune auto pentru a vă ajuta să recuperați costurile pentru reparații și alte cheltuieli legate de accident.

Tipuri de daune în cazurile de accidente rutiere

Un accident rutier poate avea consecințe financiare semnificative. Daunele pe care le puteți solicita în urma unui accident auto includ:

 • Daune materiale: Acestea includ costurile pentru repararea sau înlocuirea vehiculului dvs. și a altor bunuri afectate în accident.
 • Daune medicale: Acoperă costurile tratamentului medical, inclusiv intervențiile chirurgicale, medicamentele, terapia fizică și alte servicii medicale.
 • Daune morale: Acestea acoperă suferința fizică și emoțională suferită în urma accidentului, precum și pierderea calității vieții.
 • Daune pentru venitul nerealizat: Dacă nu puteți lucra din cauza accidentului, puteți solicita daune pentru salarii pierdute sau pierderea capacității de a câștiga în viitor.
 • Daune pentru îngrijirea copiilor: Dacă sunteți părinte și nu vă puteți îngriji copiii  în urma accidentului, puteți solicita daune pentru îngrijirea acestora.

Cazuri penale vs. cazuri civile în accidente rutiere

În funcție de circumstanțele accidentului rutier, cazul dvs. poate fi tratat ca un caz penal sau unul civil.

 • Caz penal: Dacă accidentul a implicat comportament criminal, cum ar fi conducerea sub influența alcoolului sau a drogurilor, conducere fara permis, vătămare corporală ce a necesitat peste 90 de zile de îngrijiri medicale sau a produs alte consecințe prevăzute de lege, pot exista urmări penale. În acest caz, autoritățile penale vor investiga și aduce acuzații penale împotriva șoferului vinovat.
 • Caz civil: În majoritatea cazurilor de accidente rutiere, se desfășoară procese civile pentru a determina responsabilitatea și pentru a stabili despăgubirile. Un avocat de accidente rutiere vă poate reprezenta în cadrul acestor procese și vă poate ajuta să obțineți despăgubiri pentru daunele suferite.

Suntem aici pentru a vă ghida cu integritate și empatie prin procesul de obținere a despăgubirilor pe care le meritați după un accident rutier

Cine plătește daunele accidentelor auto

De obicei, despăgubirile pentru accidentele auto sunt plătite de companiile de asigurare ale părților implicate în accident. Cu toate acestea, există situații în care companiile de asigurare pot să încerce să minimizeze plățile sau să respingă cererile de despăgubire. De aceea, este esențial să aveți un avocat experimentat în accidente rutiere care să vă reprezinte interesele și să lupte pentru drepturile dvs.

De ce să apelezi la un avocat de accidente rutiere

Alegerea de a apela la un avocat de accidente rutiere are numeroase avantaje:

 • Experiență și cunoștințe juridice: Avocații specializați în accidente rutiere au cunoștințe extinse despre legislația rutieră și despre procedurile judiciare relevante.
 • Negociatori experimentați: Ei au abilități puternice de negociere pentru a obține cea mai bună despăgubire pentru dvs.
 • Asistență profesională: Vă pot ghida și oferi asistență în adunarea de dovezi, în depunerea de cereri de despăgubire și în gestionarea cazului dvs. în instanță, dacă este necesar.
 • Reducerea stresului: Trecerea prin un accident rutier poate fi extrem de stresantă. Avocatul dvs. vă poate ajuta să faceți față cu succes aspectelor legale, astfel încât să vă puteți concentra pe recuperare.
Avocat accidente rutiere

Contactați-ne pentru asistență juridică în cazurile de accidente rutiere

La SCA Ionescu & Novac din Târgu Mureș, suntem aici pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie în urma unui accident rutier. Contactați-ne astăzi pentru o consultație juridica și discutați cazul dvs. cu un avocat experimentat. Suntem gata să vă reprezentăm interesele și să vă ajutăm să obțineți despăgubirile pe care le meritați în urma unui accident auto.

Ne puteți contacta folosind următoarele opțiuni:

Avocat IONESCU FLAVIU – tel. 0744.934.137, email: avocat_fionescu@yahoo.com
Avocat LAURA NOVAC – tel. 0740.854.295, email: avlauranovac@gmail.com
De asemenea, ne puteți contacta la sediul nostru din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3, ap. 1, Târgu Mureș.
Așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră și vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Menționați datele dvs de contact pentru a putea lua legătura cu dvs.

  Acceptă GDPR: