Avocat drept civil – Societate civilă de avocați Ionescu & Novac Târgu Mureș

Suntem o societate civilă de avocați din Târgu Mureș, care se dedică cu pasiune în domeniului dreptului civil. Cu o echipă de profesioniști experimentați, suntem aici pentru a vă oferi servicii juridice de înaltă calitate în orice chestiune de drept civil.

Avocat drept civil

Protejăm interesele dumneavoastră
Avocat drept civil

Despre noi

La SCA Ionescu & Novac, ne mândrim cu experiența și cunoștințele noastre extinse în dreptul civil. Cu ani de practică, am ajutat numeroși clienți să-și rezolve cu succes problemele legale. Ne angajăm să oferim soluții juridice eficiente și să protejăm interesele clienților noștri în toate aspectele dreptului civil. Fie că sunteți o persoană fizică sau o companie, noi vă oferim soluții juridice eficiente pentru a vă proteja interesele.

Avocat drept civil

Valorile noastre

Credem în valorile fundamentale ale profesionalismului, integrității și transparenței. Ne străduim să construim relații de încredere cu clienții noștri, punând întotdeauna interesele lor pe primul loc.

Suntem dedicați rezolvării eficiente a problemelor juridice și oferim consultanță pe măsură.

Dreptul civil simplificat

Expertiza noastră, beneficiul dumneavoastră

Activitățile avocaților de drept civil

Echipa noastră de avocați specializați în drept civil desfășoară o gamă variată de activități pentru a vă ajuta cu orice aspect al dreptului civil, inclusiv:

 • Consultanță și rezolvare amiabilă: Vă ghidăm în litigiile civile și vă ajutăm să găsiți soluții amiabile pentru rezolvarea conflictelor.
 • Procese civile: Ne ocupăm de procese civile în instanță, reprezentând interesele dvs. în fața judecătorilor cu profesionalism și abilitate.
 • Contracte și tranzacții: Vă ajutăm să elaborați și să revizuiți contracte și să efectuați tranzacții legale în conformitate cu dreptul civil.
Avocat drept civil

Ce face un avocat specializat în drept civil

Echipa noastră de avocați specializați în drept civil, oferă o gamă completă de servicii juridice pentru a acoperi o varietate de nevoi și situații. Fiecare avocat din echipa noastră este specializat într-o anumită subramură a dreptului civil, ceea ce ne permite să oferim cele mai bune soluții juridice în mai multe domenii, inclusiv:

 • Dreptul daunelor și răspundere civilă: Dacă ați suferit prejudicii din cauza acțiunilor neglijente ale altora, suntem aici să vă reprezentăm în obținerea compensațiilor pe care le meritați.
 • Dreptul proprietății: Suntem specializați în chestiuni legate de proprietate, inclusiv cumpărări și vânzări de imobile, probleme de posesie și închirieri. Vă ghidăm prin procesul de achiziție sau transfer de proprietate, inclusiv tranzacții de cumpărare și vânzare, închirieri, rezolvarea disputelor de teren și reglementarea problemelor de titlu.
 • Dreptul contractelor: Oferim servicii complete pentru elaborarea, revizuirea și negocierea contractelor într-o varietate de contexte, de la contractele de vânzare-cumpărare la contracte de servicii sau contracte comerciale complexe.
 • Dreptul comercial și societar: Vă ajutăm cu problemele legate de dreptul societăților comerciale, inclusiv înființarea și restructurarea afacerilor, fuziuni și achiziții, dar și litigii comerciale.
 • Dreptul familiei și dreptul copilului: Vă sprijinim în chestiuni legate de divorț, custodie, vizitarea copiilor, adopție și acorduri prenuptiale.
 • Dreptul succesiunilor: Oferim asistență în elaborarea testamentelor, în administrarea moștenirilor și în rezolvarea disputelor succesorale.
 • Dreptul consumatorului: Ne concentrăm pe protejarea drepturilor consumatorilor și vă ajutăm să vă apărați împotriva practicilor comerciale incorecte.
 • Dreptul protecției datelor și confidențialității: Suntem la curent cu legislația privind protecția datelor și putem vă ajutăm să vă conformați cu reglementările și să protejați datele sensibile ale afacerii dvs.
 • Dreptul mediului și dreptul urbanismului: Abordăm chestiuni legate de mediu și urbanism, ajutându-vă să navigați prin reglementările complexe legate de dezvoltarea terenurilor și impactul asupra mediului.
 • Dreptul asigurărilor: Vă reprezentăm în caz de conflicte cu companiile de asigurări și vă ajutăm să obțineți compensații adecvate în caz de daune.

Fiecare domeniu este acoperit de către avocați specializați cu o experiență profundă în problemele specifice. Cu o abordare echilibrată între empatie și strategie juridică, suntem dedicați obținerii celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Apelați la SCA Ionescu & Novac astăzi și lăsați-ne să vă reprezentăm interesele în cel mai profesionist și eficient mod posibil.

Avocat drept civil

Calitățile unui avocat specializat în drept civil

 •  Experiență vastă: Un avocat specializat în drept civil are experiență considerabilă în domeniu și înțelege regulamentele și procedurile specifice.
 • Rezolvare de probleme: Abilitatea de a identifica și rezolva problemele legate de dreptul civil este esențială.
 • Comunicare eficientă: Un avocat în drept civil excelent poate comunica eficient cu clienții și poate explica complexitatea legislației într-un limbaj accesibil.
 • Angajament în continuă învățare: Dreptul civil este un domeniu în continuă schimbare. Avocații noștri specializați în dreptul civil se angajează să fie mereu la curent cu ultimele modificări ale legilor și regulamentelor.

De ce să alegeți un avocat specializat în drept civil din cadrul SCA Ionescu & Novac

Procesele legale pot fi complexe, iar dreptul civil nu face excepție. Cu experiență și cunoștințe extinse, avocații noștri vă pot ajuta să navigați cu succes prin acest teritoriu dificil. Indiferent dacă aveți nevoie de asistență într-un proces civil, de consultanță juridică sau de rezolvarea unei dispute, suntem aici pentru a vă oferi suportul de care aveți nevoie.

Există numeroase motive pentru care ar trebui să alegeți biroul nostru de avocați pentru nevoile dvs. juridice în dreptul civil:

 • Experiență și competență: Echipa noastră de avocați are o experiență vastă și o înțelegere profundă a legilor civile. Suntem dedicați obținerii celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.
 • Angajament pentru client: Ne pasă de fiecare client și luăm în considerare nevoile individuale ale fiecăruia. Suntem aici să vă oferim asistență personalizată și soluții adaptate la situația dvs. specifică.
 • Onorarii accesibile: Suntem transparenți în ceea ce privește costurile și onorariile noastre. Oferim servicii de calitate la tarife competitive.

Tarif avocat proces civil și onorariu avocat

La SCA Ionescu & Novac, oferim tarife competitive pentru serviciile noastre de avocatură în drept civil. Transparența este esențială pentru noi, iar clienții noștri vor ști întotdeauna exact la ce costuri să se aștepte.

Suntem aici pentru a vă oferi asistență în toate chestiunile dvs. legate de dreptul civil. Pentru a discuta detaliile cazului dvs. sau pentru a programa o întâlnire cu unul dintre avocații noștri specializați în drept civil, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de e-mail furnizate pe site-ul nostru. Vă garantăm confidențialitate și profesionalism în toate aspectele colaborării noastre.

Avocat drept civil

Soluții personalizate în dreptul civil

Sunați-ne pentru a începe discuția

Contactați-ne astăzi dacă aveți nevoie de un avocat pe civil!

Dacă aveți o problemă de drept civil sau aveți nevoie de consultanță juridică, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de avocați este pregătită să vă ajute să obțineți rezultate favorabile.

Cum ne puteți contacta:

Avocat LAURA NOVAC – tel. 0740.854.295, email: avlauranovac@gmail.com
Avocat IONESCU FLAVIU – tel. 0744.934.137, email: avocat_fionescu@yahoo.com
De asemenea, ne puteți contacta la sediul nostru din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3, ap. 1, Târgu Mureș.
Așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră și va mulțumim pentru încrederea acordată!

Menționați datele dvs de contact pentru a putea lua legătura cu dvs.

  Acceptă GDPR: