Avocat drept comercial: Păstrăm afacerile în mișcare

SCA Ionescu & Novac din Târgu Mureș, destinația dvs. pentru servicii juridice de înaltă calitate, concepute să ofere soluții optime și siguranță pentru afacerile dumneavoastră. Suntem o echipă de avocați specializați în dreptul afacerilor și drept comercial, dedicați să vă protejăm interesele, să vă ghidăm în călătoria dvs. din lumea afacerilor și să vă furnizăm soluții care depășesc așteptările.

Despre noi,

societate de avocați în drept comercial din Târgu Mureș

În cadrul echipei SCA Ionescu & Novac, îmbrățișăm rafinamentul și expertiza, punând accent pe servicii juridice de elită pentru o clientelă de afaceri distinsă.

Cu o experiență vastă în dreptul afacerilor, suntem gata să vă asistăm în toate aspectele juridice ale dezvoltării și menținerii afacerii dvs.

Avocat drept comercial

La baza fiecărei afaceri de succes se află o strategie legală solidă.

Construim temeliile pentru succesul dvs.

Valorile noastre unice

Ce ne distinge ca avocați de drept comercial sunt valorile noastre specifice:

 • Excelența – Căutăm excelentă în fiecare detaliu și în fiecare acțiune. Suntem dornici să oferim servicii juridice de cea mai înaltă calitate, reflectând astfel standardele dumneavoastră ridicate.
 • Confidențialitate – Suntem gardienii confidențialității și încrederii dvs. Fiecare informație și fiecare tranzacție rămân sub umbrela noastră solidă de confidențialitate.
 • Soluții personalizate – Nu există o soluție universală. Înțelegem unicitatea fiecărei afaceri și vă oferim soluții personalizate și adaptate nevoilor dvs. unice.
 • Integritatea și onoarea – Acționăm întotdeauna cu integritate și onoare, respectând principiile etice și juridice înalte.

Partenerii în afaceri merită un partener în lege.

Suntem aici pentru a vă proteja interesele

Dreptul Afacerilor - O lume complexă și variată

Dreptul afacerilor este un peisaj juridic complex și în continuă schimbare, care acoperă o gamă largă de aspecte, inclusiv:

 • Drept comercial general: Furnizăm consultanță în toate aspectele dreptului comercial, de la înființarea și gestionarea companiilor până la reglementări, contracte și litigii.
 • Fuziuni și achiziții: Asistență în tranzacțiile de fuziune și achiziție pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea prin consolidare și extindere.
 • Dreptul contractelor: Elaborăm și negociem contracte solide și strategice pentru a proteja și maximiza interesele dvs. comerciale.
 • Protejarea proprietății intelectuale: Asigurăm protecția drepturilor de autor, brevetelor, mărcilor comerciale și altor active intelectuale valoroase.
 • Litigii comerciale: Rezolvăm litigiile comerciale într-un mod sofisticat și strategic, obținând soluții rapide și benefice.
 • Cauze penale de dreptul afacerilor: Oferim apărare expertă în fața acuzațiilor penale legate de afaceri, inclusiv investigații privind frauda, evaziunea fiscală și alte infracțiuni economice.
 • Dreptul internațional al afacerilor: Furnizăm orientare în afacerile internaționale, inclusiv gestionarea reglementărilor internaționale și tratatele comerciale.

Avocat de drept comercial și societar online

În era digitală în continuă evoluție, accesul la serviciile juridice este acum mai ușor ca niciodată, datorită avocaților specializați în drept comercial și societar care oferă consultanță online.

Suntem dedicați furnizării de servicii juridice accesibile și eficiente în domeniul dreptului comercial și societar, de care puteți beneficia din confortul casei sau al biroului dvs.

Serviciile noastre online de drept comercial, societar și al afacerilor

 • Consultanță și Asistență juridică de urgență: Vă oferim consultații și asistență juridică de urgență, pentru a răspunde prompt la problemele și întrebările dvs. legate de dreptul comercial. Această opțiune este utilă în situații care necesită răspunsuri imediate, cum ar fi problemele de conformitate sau crizele legale.
 • Elaborarea și Revizuirea contractelor online: Dacă aveți nevoie de contracte personalizate sau dacă doriți să revizuiți contracte existente, vă asistăm și online. Acest lucru include contracte de achiziții, închirieri, contracte de distribuție, acorduri de parteneriat și multe altele.
 • Înființare și Administrare de firme online: Vă ghidăm prin întregul proces de înființare a unei societăți comerciale, de la alegerea structurii potrivite până la depunerea documentelor necesare. De asemenea, vă ajutăm în administrarea afacerii dvs., inclusiv în îndeplinirea obligațiilor legale, cum ar fi depunerea rapoartelor financiare.
 • Asistență în tranzacții online: Dacă sunteți implicat în tranzacții comerciale, vă ajutăm online în pregătirea documentelor, în procesul de due diligence și în negociere. Acest lucru include fuziuni, achiziții, înstrăinări sau restructurări.
 • Protejarea drepturilor de proprietate intelectuală online: Vă asistăm în protejarea drepturilor dvs. de proprietate intelectuală, inclusiv mărci înregistrate, drepturi de autor și secrete comerciale.
 • Litigii comerciale online: Vă reprezentăm în litigii comerciale, gestionând dosare și procese online, atunci cand este posibil. De la soluționarea disputelor comerciale până la recunoașterea și execuția hotărârilor judecătorești, vă oferim asistență completă.
 • Actualizări permanente și monitorizare a legislației: Vă ținem la curent cu schimbările legislative relevante pentru afacerea dvs. și monitorizam modificările care vă pot afecta.
 • Negociere și soluționarea disputelor online: În cazul unor conflicte sau dispute comerciale, vă ajutăm să inițiați negocieri și medieri online, oferindu-vă soluții alternative eficiente la procesele judiciare.

De ce să apelezi la un avocat de drept comercial profesionist

Există numeroase motive pentru care oamenii de afaceri și firmele ar trebui să colaboreze cu un avocat de drept comercial profesionist:

 • Expertiză juridică excepțională: Suntem specializați în dreptul afacerilor și ne angajăm să vă protejăm, să vă ghidăm și să vă oferim cele mai bune soluții legale.
 • Maximizarea oportunităților: Vă ajutăm să identificați și să profitați de oportunități care vă pot crește eficiența și profitabilitatea.
 • Gestionarea riscurilor: Identificăm și minimizăm riscurile legale, astfel încât afacerea dvs. să prospere într-un mediu sigur și juridic.
 • Rezolvarea disputelor cu eleganță: Abordăm litigiile comerciale cu eleganță și experiență, obținând soluții rapide și benefice.
Avocat drept comercial

Cand trebuie să apelezi la un avocat de drept comercial și al afacerilor?

Apelează la un avocat de dreptul afacerilor în mai multe situații pentru a te asigura că afacerea ta este condusă în mod legal, eficient și în conformitate cu reglementările. Iată când ar trebui să iei în considerare să angajezi un avocat de dreptul afacerilor:

 • Înființarea unei firme: Atunci când doriți să înființați o nouă afacere, un avocat vă poate ghida în alegerea celei mai potrivite structuri legale (de exemplu, societate pe acțiuni, societate cu răspundere limitată, întreprindere individuală) și vă poate ajuta cu procedurile legale necesare pentru înregistrarea afacerii.
 • Elaborarea de contracte și acorduri: Avocații de dreptul afacerilor pot fi implicați în elaborarea și revizuirea tuturor tipurilor de contracte, de la contracte de angajare la contracte comerciale, acorduri de parteneriat și multe altele. Aceasta vă asigură că interesele dvs sunt protejate în toate tranzacțiile.
 • Protejarea proprietății intelectuale: Dacă dețineți drepturi de proprietate intelectuală, cum ar fi mărci comerciale, drepturi de autor sau secrete comerciale, avocatul va poate ajuta să le protejati și să le valorificați în mod legal.
 • Litigii comerciale: Dacă afacerea dvs se confruntă cu dispute sau litigii comerciale, un avocat vă poate reprezenta în instanță și poate căuta soluții pentru a obține rezultate favorabile în procese sau prin soluționare alternativă a disputelor.
 • Fuziuni și achiziții: În cazul în care doriți să efectuați fuziuni sau achiziții, avocatul vă poate ghida prin procesul de due diligence, negociere și documentare al tranzacțiilor.
 • Reglementări și conformitate: Avocații vă pot ajuta să înțelegeți și să vă conformați cu reglementările legislative și fiscale. Spre exemplu, ei pot vă ghida în respectarea GDPR și a altor legi de protecție a datelor.
 • Planificarea sucesiunii: Pentru afacerile de familie sau cele care doresc să planifice transferul de proprietate și conducerea afacerii în viitor, avocatul poate oferi consultanță în planificarea sucesiunii.
 • Gestionarea crizelor: În caz de crize sau probleme de conformitate, avocatul vă poate ajuta să dezvoltați strategii de gestionare a crizelor pentru a minimiza impactul negativ asupra afacerii.
 • Educație și formare: Avocații vă pot oferi sesiuni de formare și seminarii pentru echipa dvs, astfel încât membrii echipei să înțeleagă mai bine aspectele legale care afectează afacerea.
 • Orice situație cu implicații juridice: Dacă vă aflați într-o situație în care există implicații juridice, dar nu sunteți sigur cum să procedați, este întotdeauna o idee bună să consultați un avocat de dreptul afacerilor. Ei vă pot ajuta să evitați problemele legale și să găsiți soluții la întrebările și nevoile dvs.
Avocat drept comercial

Contactați-ne pentru expertiză în dreptul afacerilor și drept comercial

La SCA Ionescu & Novac, suntem aici pentru a vă oferi servicii juridice profesionale în drept comercial, care vă permit să vă concentrați pe dezvoltarea și succesul afacerii dvs. Contactați-ne astăzi pentru o consultanță personalizată și să începem împreună să modelăm un viitor comercial de succes și rafinament.

Ne puteți contacta folosind următoarele opțiuni:

Avocat IONESCU FLAVIU – tel. 0744.934.137, email: avocat_fionescu@yahoo.com
Avocat LAURA NOVAC – tel. 0740.854.295, email: avlauranovac@gmail.com
De asemenea, ne puteți contacta la sediul nostru din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3, ap. 1, Târgu-Mureș.
Așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră și vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Menționați datele dvs de contact pentru a putea lua legătura cu dvs.

  Acceptă GDPR: