Avocat Online - Soluții juridice la distanță pentru necesitățile dvs.

În lumea actuală, în plină eră digitală, accesul la servicii juridice s-a schimbat radical. Cu serviciile noastre de avocat online, ne propunem să aducem cunoștințele și experiența juridică a partenerilor și colaboratorilor Societății civile de avocați Ionescu & Novac direct în confortul casei, a sediului dumneavoastră sau oriunde vă aflați. Suntem aici pentru a vă oferi consultanță juridică online de încredere și eficientă, pentru a vă rezolva problemele legale și a vă proteja interesele.

Valorile societății noastre de avocatură

Cunoștințe juridice solide, accesibilitate și profesionalism

În cadrul societății noastre de avocați online Ionescu & Novac, credem în valorile care ne ghidează în furnizarea serviciilor noastre:

 • Cunoștințe juridice solide: Avocații noștri online au cunoștințe juridice profunde și experiență vastă într-o gamă largă de domenii de drept. Ne asigurăm că suntem la curent cu cele mai recente dezvoltări legale pentru a vă oferi cele mai bune soluții.
 • Accesibilitate: Suntem aici pentru dvs., disponibili 24/7, pe bază de programare. Nu mai trebuie să așteptați programul de lucru obișnuit pentru a primi răspunsuri la întrebările dvs. legale. Cu serviciul nostru de avocat online puteți obține asistență în orice moment.
 • Profesionalism: Ne angajăm să tratăm fiecare caz cu profesionalism și confidențialitate. Aveți încredere că informațiile dvs. sunt în mâinile experților legali.
Avocat Online

Dacă aveți nevoie de un avocat online și de asistență juridică de încredere, sunteți la locul potrivit.

Servicii oferite de un avocat online - ce ne propunem

Prin serviciile oferite de un avocat online, ne propunem să vă oferim posibilitatea de soluționare a unor situații juridice prin telefon, prin email sau prin intermediul altor aplicații audio-video de comunicare la distanță, într-un timp mult mai scurt, fără deplasare la sediul avocatului. De asemenea, apelând la avocatul nostru online puteți obține informații juridice avizate, aceasta fiind o necesitate a societății în care ne desfășurăm viața și activitatea.

Aflați mai multe despre activitățile juridice pe care le desfășurăm în mediul online:

 • Consultanță juridică online: Oferim consultanță juridică cuprinzătoare pentru a vă ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dvs. legale. Indiferent dacă aveți întrebări despre dreptul civil, penal, de afaceri sau de familie, suntem aici pentru a vă răspunde.
 • Chat cu avocați online: Prin intermediul chat-ul nostru, puteți discuta direct cu un avocat online în timp real. Puteți pune întrebările dvs. juridice și obțineți răspunsuri imediate și sfaturi legale.
 • Avocat WhatsApp: Suntem la doar un mesaj distanță pe WhatsApp. Puteți contacta avocații noștri prin intermediul acestei platforme de mesagerie pentru a primi asistență rapidă și comodă.
 • Consultanță avocat online non stop gratuit: Înțelegem că pot apărea situații neprevăzute. De aceea, oferim, în anumite cazuri, consultanță avocat online non stop gratuit pentru a vă ajuta să faceți față situațiilor urgente. Alegerea între consultanța juridică gratuită sau contra cost depinde de circumstanțele și necesitățile individuale ale fiecărui client.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. juridice și pentru a începe colaborarea cu avocații noștri online.

Beneficiile serviciilor noastre de consultanță cu un avocat online

Credem că interacțiunea cu un avocat online poate suplini, cu succes, interacțiunea fizică, clasică, dintre client și avocat. Acest lucru este realizabil doar în cazul în care interacțiunea este corespunzătoare, realizată cu profesionalism și seriozitate, atât din partea avocatului online, cât și a clientului, în așa fel încât să se creeze o legatură de încredere reciprocă între aceștia. 

Dorința noastră în ceea ce privește serviciile juridice pe care vi le furnizăm prin avocatul online este de a crea o legătură de încredere, la distanță, pentru găsirea de soluții eficiente și rapide la problemele dvs juridice.

 • Accesibilitate: Nu mai este necesar să faceți drumuri sau să vă programăm în timpul orelor de program. Cu serviciile noastre de avocat online, puteți obține asistență juridică din confortul casei dumneavoastră sau de oriunde vă aflați.
 • Economie de timp: Eliminați timpul și efortul alocate pentru a ajunge la biroul unui avocat. Prin intermediul consultanței juridice online, economisiți timp prețios.
 • Confidențialitate: Păstrăm confidențialitatea informațiilor dvs. și vă asigurăm că datele dvs. personale sunt protejate.
 • Costuri reduse: Serviciile noastre de avocat online pot fi mai economice decât întâlnirile față în față, economisindu-vă bani pe transport și timp.
 • Rapiditate: Obțineți răspunsuri și soluții în timp real sau în cel mai scurt timp posibil.

Contactați-ne acum - Soluții juridice online

Avocat Online

Aveți nevoie de consultanță juridică online?

Suntem gata să vă ajutăm!

Vă invităm să încercați serviciile noastre de consultanță juridică la distanță, prin accesarea opțiunilor de mai jos. În cazul în care, în urma discuțiilor purtate, este necesar să redactăm acte juridice, să vă reprezentăm în instanță sau la nivelul altor instituții publice și private, prețul consultației va fi inclus în onorariul final. Acesta va fi negociat cu dvs, în funcție de operațiunea solicitată, nefiind necesară deplasarea dvs. la sediul avocatului.

Ulterior achiziționării serviciului de consultanță audio/video online, după discuție cu avocatul ales de dvs, vă invităm să ne lăsați o recenzie online, în care să ne povestiți despre experiența dvs privind consultanța juridică oferită la distanță.

 

Cea mai valoroasă resursă pe care o avem este timpul.”

Steve Jobs

Menționați datele dvs de contact pentru a putea lua legătura cu dvs.

  Acceptă GDPR: