Avocat dreptul familiei: Expertiza noastră în rezolvarea problemelor familiale

Bine ați venit la SCA Ionescu & Novac, locul unde înțelegem cu adevărat importanța și sensibilitatea problemelor legate de dreptul familiei. Suntem o societate de avocați cu o experiență vastă în domeniul dreptului familial și suntem aici pentru a vă oferi sprijinul și ghidarea de care aveți nevoie în cele mai dificile momente ale vieții dvs.

Despre noi, societate de avocați din Târgu Mureș

La SCA Ionescu & Novac, ne mândrim cu reputația noastră solidă în domeniul dreptului familiei.

Suntem o echipă dedicată de avocați pasionați de dreptul familiei, cu o experiență vastă în rezolvarea unei game variate de probleme legate de familie.

Experiența noastră și cunoștințele extinse ne permit să vă oferim servicii juridice de cea mai înaltă calitate.

Avocat dreptul familiei

La SCA Ionescu & Novac, suntem dedicați în a vă oferi soluții juridice eficiente și sprijin în toate problemele dvs. legate de dreptul familiei.

Calitățile unui avocat de dreptul familiei

Un avocat de dreptul familiei trebuie să posede anumite calități pentru a fi eficient în ceea ce face. În cadrul echipei Societății de avocați Ionescu & Novac din Târgu Mureș, ne mândrim cu faptul că avem avocați care îndeplinesc aceste calități cu măiestrie:

 • Empatie și sensibilitate – Înțelegem că problemele legate de dreptul familiei pot fi extrem de stresante și emoționale. Avocații noștri sunt sensibili la nevoile și preocupările clienților noștri și își oferă sprijinul emoțional, alături de expertiză juridică.
 • Experiență și cunoștințe juridice – Experiența vastă și cunoștințele juridice extinse sunt esențiale în domeniul dreptului familiei. Avocații noștri au soluționat cu succes o varietate de cazuri, de la divorțuri și custodii ale copiilor la adopții și probleme legate de pensii alimentare.
 • Comunicare eficientă – Comunicarea este cheia în rezolvarea problemelor legate de dreptul familiei. Avocații noștri se angajează să comunice deschis și eficient cu clienții noștri, asigurându-se că sunt mereu la curent cu stadiul cazului lor și cu opțiunile disponibile.
 • Rezolvare creativă a problemei – În multe cazuri, soluțiile convenționale pot să nu funcționeze. Avocații noștri abordează fiecare caz cu o minte deschisă și sunt pregătiți să găsească soluții creative la problemele familiale.

Valorile avocaților noștri pe drept familial

La SCA Ionescu & Novac, ne ghidăm activitatea după anumite valori fundamentale:
 • Integritate – Ne angajăm să acționăm în mod onest și etic în toate interacțiunile noastre cu clienții noștri. Integritatea este la baza relației noastre cu fiecare client.
 • Dedicare – Suntem dedicați complet satisfacției clienților noștri. Ne implicăm activ în fiecare caz și depunem eforturile necesare pentru a obține rezultate pozitive pentru clienții noștri.
 • Confidențialitate – Înțelegem cât de importante sunt confidențialitatea și intimitatea în cazurile de drept familial. Vă asigurăm că informațiile dvs. sunt în siguranță cu noi.
Avocat dreptul familiei

Avocat dreptul familiei Târgu Mureș și online

Ne angajăm să vă reprezentăm interesele cu pasiune și integritate.

Serviciile juridice oferite de un avocat pentru drepturile familiei

La SCA Ionescu & Novac, oferim o gamă largă de servicii juridice legate de dreptul familiei, inclusiv:

 • Divorț și separare: Vă ghidăm printr-un proces de divorț sau separare, asigurându-ne că interesele dvs. sunt protejate.
 • Autoritate părintească, locuința copiilor, program de vizită: Suntem specializați în gestionarea cazurilor privind minorii, garantând că copiii dvs. sunt protejați și sprijiniți.
 • Pensii de întreținere: Vă ajutăm să stabiliți sau să modificați sumele de pensii de întreținere, asigurându-ne că nevoile financiare ale copiilor sunt îndeplinite.
 • Adopție: Furnizăm asistență în cazurile de adopție, ajutând familiile să își îndeplinească visul de a aduce un nou membru în familie.
 • Mediere familială: Încurajăm medierea ca metodă alternativă de rezolvare a disputelor familiale, pentru a evita procesele de judecată costisitoare.
 • Acțiuni de partaj: Oferim asistență în cazurile de partaj al proprietății și al bunurilor în contextul divorțurilor sau al altor conflicte legate de dreptul familiei.
 • Acțiuni de ordonanță președințială: pentru stabilirea unor măsuri grabnice și vremelnice privind minorii și alte aspecte de dreptul familiei.
 • Ordine de protecție: acțiuni pentru eliminarea și prevenirea violenței în familie.
Avocat dreptul familiei

Cauzele dreptului familiei

Dreptul familiei acoperă o gamă largă de aspecte legate de viața familială. În afara cazurilor de divorț și custodie a copiilor, acesta poate include:
 • Protecția copiilor: Cazurile în care copiii sunt în pericol din cauza abuzului sau neglijenței părinților sau a altor persoane pot fi gestionate în cadrul dreptului familiei.
 • Drepturile părinților: Aspectele legate de drepturile părinților, cum ar fi drepturile de vizitare și deciziile privind educația copiilor, sunt adesea gestionate în cadrul acestui domeniu.
 • Protecția victimelor de violență domestică: Cazurile de violență domestică pot implica emiteri de ordine de restricție și alte măsuri de protecție.
 • Planificarea succesiunii: Problemele legate de moștenire și succesiune pot face, de asemenea, obiectul dreptului familiei.

Orientați de integritate, ghidați de empatie

De ce ar trebui să ne alegeți atunci cand aveți nevoie de un avocat pentru dreptul familiei

Clienții aleg SCA Ionescu & Novac pentru că oferim:

 • Experiență vastă în dreptul familiei
 • Abordare sensibilă și empatică
 • Abilitatea de a găsi soluții creative
 • Comunicare eficientă
 • Dedicare față de interesele clienților

Dacă vă confruntați cu orice problemă legată de dreptul familiei, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție legală adecvată și să vă protejați interesele.

Avocat dreptul familiei
Avocat dreptul familiei

Contactați-ne dacă aveți nevoie de un avocat pentru dreptul familiei în Târgu Mureș

Pentru a discuta cazul dvs. și pentru a obține sprijinul nostru, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi servicii juridice de încredere în domeniul dreptului familiei.

Ne puteți contacta folosind următoarele opțiuni:

Avocat IONESCU FLAVIU – tel. 0744.934.137, email: avocat_fionescu@yahoo.com
Avocat LAURA NOVAC – tel. 0740.854.295, email: avlauranovac@gmail.com
De asemenea, ne puteți contacta la sediul nostru din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3, ap. 1, Târgu Mureș.
Așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră și vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Menționați datele dvs de contact pentru a putea lua legătura cu dvs.

  Acceptă GDPR: