Avocat imobiliare: Expertiza în dreptul proprietății

SCA Ionescu & Novac – partenerul dvs. de încredere pentru protejarea și optimizarea investițiilor dvs. în domeniul imobiliar din Târgu Mureș. Suntem un colectiv de specialiști în dreptul imobiliar, dedicați exclusiv înțelegerii și rezolvării complexităților legate de proprietate și terenuri. Prin abordarea noastră inovatoare și angajamentul față de servicii de înaltă calitate, vă ajutăm să transformați provocările în oportunități.

Avocat drept imobiliar Târgu Mureș și online

Despre noi

La SCA Ionescu & Novac din Târgu Mureș, nu suntem doar experți în dreptul imobiliar; suntem pionieri în căutarea de soluții inovatoare pentru clienții noștri.

Cu o experiență de neegalat în tranzacții imobiliare complexe și litigii delicate, suntem apreciați pentru rezultatele noastre de excepție și abordarea progresistă.

Avocat imobiliare

Valorizăm fiecare proprietate și fiecare client.

Cu angajament față de etică și transparență, suntem aici pentru a vă oferi pacea mentală și siguranța financiară de care aveți nevoie

Calitățile noastre, SCA Ionescu & Novac

Avocat pentru imobiliare în Târgu Mureș

Ceea ce ne definește ca avocați de drept imobiliar sunt calitățile noastre unice:

 • Viziune strategică

Avem o perspectivă strategică asupra fiecărui caz imobiliar. Ne adaptăm abordarea în funcție de obiectivele dvs. și dezvoltăm soluții creative pentru a vă atinge scopurile.

 • Inovare juridică

Suntem în permanență la curent cu schimbările în legislația imobiliară și folosim tehnologii de ultimă oră pentru a eficientiza procesele și pentru a vă oferi cele mai avansate soluții.

 • Pasiune pentru proprietate

Iubim domeniul imobiliar și suntem motivați de pasiunea de a vă ajuta să vă maximizați valoarea proprietăților.

 • Gestionare echilibrată a riscurilor

Abordăm fiecare caz cu un simț dezvoltat pentru gestionarea riscurilor. Ne străduim să anticipăm posibilele provocări și să le gestionăm în mod eficient.

Valorile noastre ca și avocați pentru litigii imobiliare

La SCA Ionescu & Novac, valorile noastre esențiale sunt fundamentul activității noastre:

 • Devotament

Suntem devotați complet interesele clienților noștri. Ne implicăm activ în fiecare caz și luptăm pentru protejarea drepturilor și a investițiilor dvs.

 • Integritate

Integritatea este pilonul nostru central. Acționăm întotdeauna cu onestitate, etică și respect pentru toți clienții și partenerii noștri.

 • Parteneriat autentic

Construim parteneriate autentice cu clienții noștri, bazate pe încredere și comunicare deschisă. Suntem alături de dvs. în fiecare etapă a procesului.

 • Inovare continuă

Inovarea este parte integrantă a modului nostru de lucru. Căutăm constant modalități noi și mai eficiente de a vă susține interesele.

Valorăm fiecare proprietate și fiecare client.

Cu angajament față de etică și transparență, suntem aici pentru a vă oferi pacea mintală și siguranța financiară de care aveți nevoie

Serviciile noastre juridice în imobiliare

La SCA Ionescu & Novac, oferim o gamă completă de servicii juridice în domeniul imobiliar, care includ:

 • Tranzacții imobiliare: Asistăm clienții în cumpărarea și vânzarea de proprietăți, garantând că fiecare tranzacție este fluidă și conformă cu legislația.
 • Litigii imobiliare: Oferim reprezentare în cazurile de litigii imobiliare, inclusiv disputa asupra drepturilor de proprietate sau încălcarea contractelor.
 • Cazuri de carte funciară: Ne implicăm în rezolvarea cazurilor de carte funciară, asigurându-ne că documentele sunt corecte și că drepturile de proprietate sunt protejate.
 • Consultanță în dezvoltare imobiliară: Oferim consultanță pentru dezvoltatorii imobiliari în toate aspectele proiectelor lor, inclusiv înțelegerea reglementărilor locale și gestionarea riscurilor.
 • Cauze de drepturi reale – Drepturile reale acoperă o gamă largă de probleme, cum ar fi: Protejarea Drepturilor de Proprietate, radierea ipotecilor, etc.

Avocat specializat în retrocedări de terenuri și alte aspecte legate de terenuri

Drepturile de proprietate asupra terenurilor și alte aspecte legate de retrocedări de terenuri pot deveni complicate și pot necesita asistență juridică specializată. La biroul nostru de avocați din Târgu Mureș, avem o echipă de experți în dreptul terenurilor și retrocedările de terenuri care sunt aici pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie.

1. Retrocedări de terenuri

Retrocedările de terenuri reprezintă procesul de restituire a proprietății asupra terenurilor către foștii proprietari sau descendenții acestora, în conformitate cu legislația privind retrocedările. Acest proces poate fi complicat și plin de formalități legale, dar avem experiență în a vă ajuta să vă exercitați drepturile în această privință.

2. Achiziții și vânzări de terenuri

Indiferent dacă sunteți interesat de achiziționarea sau vânzarea unui teren, vă putem oferi asistență deplină în proces. De la cercetarea titlurilor de proprietate la negocierea contractelor, suntem aici pentru a vă ghida prin toate etapele.

Avocat imobiliare
Avocat imobiliare

3. Litigii legate de terenuri

Dacă sunteți implicat într-o dispută sau litigiu privind terenuri, avem experiență în reprezentarea în instanță și în căutarea soluțiilor legale pentru a vă proteja drepturile.

4. Consultanță juridică

Oferim consultații juridice pentru a vă ajuta să înțelegeți drepturile dvs., vă ghidăm în procesele legale și ne asigurăm că luați cele mai bune decizii în chestiuni legate de terenuri.

5. Experiență și cunoștințe

Echipa noastră de avocați specializați în terenuri și retrocedări de terenuri are o vastă experiență în acest domeniu. Noi înțelegem complexitatea legislației privind terenurile și retrocedările și suntem aici pentru a vă asigura că procesul se desfășoară eficient și că drepturile dvs. sunt protejate.

Fiecare tranzacție, fiecare litigiu, fiecare drept real - toate fac parte din povestea dvs. imobiliară

Contactați-ne pentru a scrie împreună un nou capitol de succes

De ce să apelezi la un avocat de drept imobiliar

Există numeroase motive pentru care ar trebui să consultați un avocat de drept imobiliar:

 • Protejarea investițiilor: Vă ajutăm să protejați valorile investițiilor dvs. imobiliare și să minimizați riscurile.
 • Expertiză specializată: Oferim expertiză specializată în domeniul drepturilor reale, garantând că fiecare decizie este informată și strategică.
 • Gestionarea eficientă a tranzacțiilor: Facem tranzacțiile imobiliare să pară netede, gestionând toate aspectele juridice.
 • Rezolvarea disputelor: Oferim soluții eficiente în cazurile de litigii sau conflicte imobiliare
 • Asigurarea legalității: Vă ajutăm să vă asigurați că toate documentele și tranzacțiile sunt conforme cu legislația și reglementările aplicabile.
Avocat imobiliare

Cum vă poate ajuta societatea noastră de avocați pentru imobiliare

Fie că sunteți o persoană fizică, o familie sau o companie, vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta cu toate nevoile dvs. legate de terenuri. Suntem dedicați obținerii celor mai bune rezultate pentru clienții noștri și pentru a vă oferi servicii juridice de încredere.

Pentru a discuta cazul dvs. sau pentru a programa o întâlnire cu unul dintre avocații noștri specializați în retrocedări de terenuri și drepturi de proprietate, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de e-mail furnizate pe site-ul nostru.

Indiferent de complexitatea cazului, noi suntem aici să vă ajutăm să obțineți rezultatele dorite în toate chestiunile legate de terenuri și retrocedări. Cu angajamentul nostru pentru succesul clienților și cu cunoștințele noastre în domeniul terenurilor, suntem partenerul dvs. de încredere în lumea juridică a proprietății și a retrocedărilor de terenuri.

Avocat imobiliare

Contactați-ne pentru asistență juridică în dreptul imobiliar

La SCA Ionescu & Novac, suntem aici pentru a vă oferi expertiza și sprijinul necesar în domeniul dreptului imobiliar. Contactați-ne astăzi pentru o consultație juridica și discutați cazul dvs. cu un avocat de drept imobiliar experimentat. Lăsați-ne să fim gardianul proprietății dvs. și să vă ghidăm către succes în lumea imobiliară complexă.

Ne puteți contacta folosind următoarele opțiuni:

Avocat IONESCU FLAVIU – tel. 0744.934.137, email: avocat_fionescu@yahoo.com
Avocat LAURA NOVAC – tel. 0740.854.295, email: avlauranovac@gmail.com
De asemenea, ne puteți contacta la sediul nostru din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3, ap. 1, Târgu-Mureș.

Menționați datele dvs de contact pentru a putea lua legătura cu dvs.

  Acceptă GDPR: